Domů

Avigilon

Retail

Krádeže, vandalství a falešné poplachy trápí retail nejvíc. Zbytečně zvyšují vaše náklady a efektivitu. Odhaduje se, že způsobují až 60 % ztrát. Na druhou stranu nemůžete všechno zboží zavřít do trezorů. Řešením je často kompromis. Nedělejte ústupky. Avigilon nabízí řešení bez kompromisů.

Monitoring skladů, prodejny, chodeb i parkoviště
Všechny prostory vidíte, díky našim technologiím, jasně a zřetelně. Podle rozložení instalujeme potřebný počet kamer.

Zdravotní péče

Chraňte pacienty i majetek zdravotnických zařízeních. Bezpečné prostředí má velký psychologický efekt na vaše pacienty i zaměstnance. Dopřejte jim klid na duši a zároveň braňte, co je vaše.

Zkontrolujte a vyřešte personální a pacientské incidenty
Funkce pokročilého vyhledávání Avigilon Control Center vám umožní zjistit, co se stalo, a rychle vyhodnotit situaci. Vyhněte se falešným zprávám a snižte nároky na pojistné události a ušetřete provozní náklady.

Integrujte do stávajícího systému
Svůj bezpečnostní systém nemusíte hned celý vyměnit. Zjistíme kritická místa a doplníme Avigilon systém s vysokým rozlišením jen tam, kde je to potřeba. Vytvoříme tak efektivní hybridní řešení s jedinou správou.

 

Letiště

Tisíce cestujících. Desítky vchodů a východů. Bezpečnost na letišti je nutná. Uspokojte bezpečnostní požadavky na letištích a zároveň udržte cestující i personál v bezpečí. Minimalizujte přerušení plynulého provozu.

Avigilon využívá nejmodernější software pro správu videa v síti HD.

Zredukujeme počet kamer. Letiště, které potřebuje zhruba 2 300 analogových kamer, si vystačí jen s 274 kamerami Avigilon. To znamená méně instalací, méně údržby a méně nákladů.

Od bezpečného parkoviště po letadla
Jakýkoli incident je vždy nešťastný. Minimalizujte jeho dopad rychlým řešením. Jakmile dojde k incidentu – může to být nehoda nebo krádež – chcete, aby byl okamžitě pod kontrolou. Kamerový systém s vysokým rozlišením vám pomůže jednat okamžitě.

Monitorujte obchody v odletových halách, chodby, kavárny, čekárny. Podezřelá osoba nebo zavazadlo vám jen těžko unikne.

Správa odkudkoli
Správce přístupu Avigilon Access Control funguje ve webové aplikaci, takže můžete spravovat přístup do vyhrazených oblastí kdekoli, kde máte připojení k internetu. 

Veřejná doprava

Denně využívá veřejnou dopravu tisíce lidí. Dojíždějí do zaměstnání, do škol, za rodinou či přáteli. Zajistěte jim bezpečnou cestu bez vandalů a zlodějů. Ve dne i noci. Snižte škody způsobené nezodpovědnými jedinci a vadali. 

Vyhledávací funkce
Systém můžete naučit, jaké situace má vyhledávat. Jedinečně detailní obraz, který poskytuje naše technologie, vám pak pomůže nejenom viníky najít, ale dá vám do ruky i důvěryhodný důkaz. 

Identifikujte podezřelé vozy, vyhledejte poznávací značky. Technologie bez problémů pokryje i více pruhů nebo doprapravní zácpu.

Bankovní instituce

Snažit se zabránit bankovním lupičům naplnit své plány není jediná věc, kterou při zabezpečení banky řešíte. Záleží i na bezpečnosti zaměstnanců a klientů banky.

Identifikace tváří
Technologie je schopná najít tvář hledané osoby a to s detailním snímáním obrazu. V davu. Ve dne i v noci.

Sledujte více poboček z jednoho místa
Snižte náklady na infrastrukturu. Monitorujte a spravujte více poboček z jednoho centrálního místa. Ke správě máte navíc přístup odkudkoli, kde se napojíte na internet.

Stadiony

Představte si ochranu tisíců lidí, desetitisíců diváků. Potřebujete rychlý systém, který umí reagovat v momentě, kdy potřebujete. Avigilon se umí učit a na základě naučených vzorků rozezná možná nebezpečí. Vy můžete podniknout potřebné kroky dřív, než k opravdové hrozbě dojde.

Větší pokrytí, méně kamer
Kamery Avigilon HD mají skvělou kvalitu obrazu a pokryjí i větší plochy bez ztráty kvality. Instalovat pak stačí menší množství kamer než u obyčejného zabezpečení. Jedna kamera Avigilon 30 MP HD Pro dokáže nahradit až 95 tradičních analogových fotoaparátů. Snížíte náklady na instalaci, údržbu a zároveň zvýšíte efektivitu.

 

Komerční prostory

Firmy, korporáty, kancelářské budovy čelí otázce, jak zajistit bezpečnost zaměstnanců, majetku a údajů zároveň. Systém Avigilon flexibilně pokryje každý kout. Od tmavých garáží, až po jasně osvětlené kanceláře. Pořád se stejně ostrým obrazem. Ve dne i v noci.

Integrujte Avigilon do systému, který už máte
Systémem Avigilon zajistíme hodně exponované prostory a vytvoříme tak hybridní systém. Vyplníme bílá místa, doplníme ochranu tam, kde chybí nebo je nedostatečná.

Správa odkudkoli
Pomocí webové aplikace se ke správě zabezpečení přihlásít odkudkoli, kde se připojíte na internet. Nejste svázáni s jednou pracovní stanicí.

Logistika

Dodržování celních a hraničních předpisů. Minimalizace přerušení plynulého chodu provozu. Autobusy, vlaky, tramvaje, nákladní auta. 

Díky Avigilon technologiím jste schopni rychle najít a vyhodnotit událost, která se stala. Můžete tak předvídat a předejít možným problémům. Pokud už k incidentu došlo, máte v ruce důkaz. 

https://www.high-endrolex.com/33